ZIE DE MENS

Deze arbeidsmarkt vraagt om persoonlijk leiderschap, excelleren, meesterschap en verbinding met de ander. Dit zijn de ingrediënten van de 6-daagse opleiding "recruiten met je hart".

In deze training gaat het over leren echt contact te maken. Met jezelf en met de ander voor duurzaam resultaat en persoonlijke ontwikkeling.

STARTDATUM

Wij startenmet deze 6-daagse training bij inschrijving van 8 deelnemers.

Elke 1ste van de maand informeren wij een ieder die zich heeft ingeschreven voor deze training of zijn/haar interesse heeft kenbaar gemaakt via het formulier op deze pagina. Zet jouw ontwikkeling centraal en schrijf je nog vandaag in. Jouw inschrijving verplicht je nog tot niets. Bij een definitieve datum, volgt het keuzemoment voor definitieve inschrijving.

LOCATIE

Seats2meet in Utrecht (naast Station Utrecht) Meer info zie seats2meet.com  

INVESTERING

De investering bedraagt € 2750,-, excl. BTW. Dit bedrag is inclusief koffie, thee en een duurzame lunch op genoemde trainingsdata. Daarbij ontvangt iedere deelnemer een persoonlijk MBTI-rapport en het boek van Bas Kodden, de kunst van duurzaam presteren. Wij zijn gedurende het gehele traject telefonisch bereikbaar om te sparren.

Schrijf jij naast jezelf, een tweede deelnemer in, dan ontvangen jullie beiden een korting van € 250,-

IK HEB INTERESSE