TRAINERS

Met onze gezamenlijke ervaring van ruim 30 jaar in de uitzendbranche en passie voor de mens als driver voor resultaat. Wat ons drijft zijn de unieke kwaliteiten van ieder individu. Verandering begint bij jou en daarom een training die zorgt voor persoonlijke ontwikkeling voor jou en voor resultaat voor de ander.

Josée Blanken

Ruim 20 jaar heb ik gewerkt in de wereld van arbeidsbemiddeling. Van intercedent bij Tempo-Team tot general manager regulier bij Start People. Recruitment is mensenwerk en ik geloof in het talent van de ander, echte aandacht voor de ander is van belang. Mijn levensmotto is de basis van alles wat ik ben en doe:

Groei, Geniet & Geef, straal met je aanwezigheid en wees jezelf, altijd!

Door de digitalisering wordt de waarde van het persoonlijk contact onderschat en/of wordt het niet ingezet. Door jezelf als mens te laten zien en nieuwsgierig te zijn naar de ander, kan jij het verschil maken. Elke dag weer voor elk individu, door echt contact van mens tot mens. Daarom werk ik sinds 2016 als coach en trainer. Ik ben trots op de samenwerking met Johan, ons programma en kijk uit naar onze ontmoeting.

Johan de Jong

Recruitment heeft in mijn professionele carrière een belangrijke rol gespeeld. Van intercedent bij ECCO tot regiomanager bij Manpower. En van alles ertussen in.

Voor mij is en blijft het recruitmentvak het summum van mensenwerk. Hoe kun je zo contact maken met je opdrachtgever en kandidaten, dat je echt tot de essentie komt. Als recruiter draag je enorm bij aan het succes of het falen van de klant. De kwaliteit van de instroom van nieuwe medewerkers bepaalt voor een groot deel de kwaliteit van de output en het bedrijfsresultaat.

Mijn basiszin en basis van onze organisatie Healhy Company Consultants is ‘Voor alles ben je MENS’. In het contact van mens tot mens komt de essentie boven drijven. Dat is de basis van meesterschap in recruitment. Als team gaan Josee en ik met jou aan de slag om jouw essentie te ontdekken en jouw meesterschap te ontwikkelen. Ik heb er zin in!

Contact? Bel 06-41574992

Contact? Bel 06-52519114