DE TRAINERS

Samen hebben wij ruim 30 jaar ervaring in de wereld van recruitment. Wat ons drijft zijn de unieke kwaliteiten van ieder individu. Werk zorgt voor betekenis voor jou en de ander; zie de mens.

Josée BlankeN

Ruim 20 jaar heb ik gewerkt in de wereld van recruitment. Van intercedent bij Tempo-Team tot general manager regulier bij Start People. Recruitment is mensenwerk en werk geeft betekenis. Jij als recruiter bent een belangrijke verbinding. Mijn levensmotto is de basis van alles wat ik ben en doe:

Groei, Geniet & Geef, straal met je aanwezigheid en wees jezelf, altijd!

Door de digitalisering wordt de waarde van het persoonlijk contact onderschat en/of wordt het niet ingezet. Door jezelf als mens te laten zien en nieuwsgierig te zijn naar de ander kan jij het verschil maken. Door echt contact van mens tot mens. Ik ben trots op de samenwerking met Johan en kijk uit naar de training en de ontmoeting met jou.

Meer weten? Bel 06 - 41574992

Johan de Jong

Recruitment heeft in mijn professionele carrière een belangrijke rol gespeeld. Van intercedent bij ECCO tot regiomanager bij Manpower. En van alles ertussen in.

Voor mij is en blijft het recruitmentvak het summum van mensenwerk. Hoe kun je zo contact maken met je opdrachtgever en kandidaten, dat je echt tot de essentie komt. Als recruiter draag je enorm bij aan het succes of het falen van de klant. De kwaliteit van de instroom van nieuwe medewerkers bepaalt voor een groot deel de kwaliteit van de output en het bedrijfsresultaat.

Mijn basiszin is ‘Voor alles ben je MENS’. In het contact van mens tot mens komt de essentie boven drijven. Dat is de basis van meesterschap in recruitment. Als team gaan Josee en ik met jou aan de slag om jouw essentie te ontdekken en jouw meesterschap te ontwikkelen. Ik heb er zin in!

Meer weten? Bel 06 - 52519114