VooR ORGANISATIEs

Onze aanpak is voor elke organisatie, die nieuw talent wil selecteren vanuit ontwikkeling van de huidige medewerkers. Een aanpak voor HR, consultants en/of recruiters binnen de organisatie. Of voor de ondernemer zelf. Wij trainen en coachen dé mensen, die een belangrijke verbinding zijn tussen de kandidaat en de organisatie. Dat kan individueel of in groepsverband. Op locatie of incompany.

Wij geloven in het meesterschap van de professional, waarin de ‘human touch’ het verschil maakt. De ideale match is een match waar de drijfveren van de kandidaat en de cultuur van de opdrachtgever elkaar vinden en versterken. Dat vraagt om meesterschap van elke professional, die verantwoordelijk is voor de werving en selectie van nieuw talent. Dat vraagt om mensgerichte recruitment; de leerdoelen:

zelfkennis opdoen; leren omgaan met andere doelgroepen
echt contact kunnen maken met de (interne)kandidaat
van betekenis zijn voor de kandidaat en de organisatie
gemotiveerde medewerkers vinden, die zicht met de organisatie (ver)binden
selecteren op drijfveren, ambitie en talent
ambassadeur worden voor de organisatie en expert worden in de branche
nieuwe inzichten en kennis opdoen


MAATWERK

Na een zorgvuldige intake volgt een maatwerkadvies; een traject wat aansluit bij de cultuur, wensen en de ontwikkelvraag van uw medewerkers en bijdraagt aan het resultaat van de organisatie.

Interesse in deze aanpak? Neem contact op met Josée Blanken op 06-41574992 of joseeblanken@healthycc.nl

Bij onze dienstverlening staat mensgericht en gezond organiseren centraal. Wij zijn NOBCO en CRKBO-gecertificeerd. Meer informatie over onze aanpak zie www.healthycc.nl