WERK BIEDT WAARDE VOOR IEDEREEN

Werken binnen de wereld van arbeidsbemiddeling betekent werken in een dynamische omgeving. Een wereld waarin de professional met kandidaten, collega’s en eventueel opdrachtgevers werkt aan een match tussen de kandidaat en organisatie. Een dynamisch wereld, volledig gedigitaliseerd, die draait om de mens. Deze menskant belichten wij in onze aanpak. Zie jij de mens achter de cv?

Je bent als HR-professional, consultant en/of recruiter een belangrijke verbinding tussen kandidaat, organisatie en/of opdrachtgever. De "nieuwkomers" in een organisatie hebben grote impact op de cultuur, reputatie en toekomst van de organisatie. De ideale match is een match waar de drijfveren van de kandidaat en de cultuur van de opdrachtgever elkaar versterken.

Succes draait om de persoonlijke kwaliteit van de professional. Daarom staat in deze training de medewerker centraal, want deze is de verbindende - en bepalende factor. Zie /training

Ben jij in staat om je te verbinden met de kandidaat en met de opdrachtgever?

Hoe zorg jij voor de duurzame match tussen kandidaat en opdrachtgever?

Ken jij jezelf? Ben je als recruiter in staat om de drijfveren te achterhalen van kandidaat en opdrachtgever?

Of laat jij je je afleiden door je eigen (voor)oordelen?

JIJ ALS AMBASSADEUR

De (afgewezen) kandidaat is het belangrijkste visitekaartje voor nieuw talent voor de organisatie en voor de recruiter. Hoe zorg je ervoor dat zij jouw ambassadeur worden? Wat maakt jou uniek? Hoe maakt jij het digitale proces persoonlijk?

Enkel het proces uitvoeren is niet voldoende. De lat moet hoger. Werk draait om mensen. Jouw authentieke werkwijze maakt het verschil en zorgt voor resultaat vanuit persoonlijke verbinding.